Mi-Tech Webs

Blog

17 Web Builder WordPress Terbaik untuk Dicuba pada tahun 2023

17 Web Builder WordPress Terbaik untuk Dicuba pada tahun 2023
WordPress adalah sistem pengurusan kandungan kegemaran di dunia – ia percuma, mesra pengguna, dan sangat baik untuk perniagaan yang ingin melancarkan website pertama mereka. Pengguna boleh mempelajari asas-asas reka bentuk web dengan cepat untuk membuat website yang berkualiti.

 

Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda memahami asas-asas WordPress, anda mungkin menyedari bahawa yang WordPress editor halaman tidak merangkumi banyak pilihan penyesuaian. Sekiranya anda ingin menyesuaikan sepenuhnya website anda di website WordPress, anda perlu mengintegrasikan web builder dengan website anda.

 

Dalam catatan ini, kami akan menyenaraikan web builder WordPress yang terbaik.

 

Cara Menggunakan WordPress Web Builder

WordPress menyediakan tema yang boleh digunakan untuk menggayakan keseluruhan website anda. Walaupun tema telah tersedia bagi membantu untuk mulakan design website, template ini tidak boleh disesuaikan dengan mudah. Dengan tema, web developer tidak akan mempunyai banyak fleksibiliti ketika membuat pengubahsuaian reka bentuk atau fungsi pada halaman WordPress anda. Di sinilah web builder berguna.Oleh kerana web builder adalah asas untuk penciptaan website anda, anda perlu memilih pilihan terbaik untuk keperluan anda. Sekiranya anda baru menggunakan WordPress atau web builder, terdapat beberapa faktor yang perlu diingat.
 
Berikut adalah beberapa butiran yang perlu anda pertimbangkan semasa menambah web builder ke website anda.

Keserasian

Salah satu perkara pertama yang ingin anda periksa ialah sama ada web builder serasi dengan tema WordPress semasa anda. Sekiranya tidak, anda perlu menukar tema website anda, yang berkemungkinan mahal dan memakan masa. Sekiranya anda menghadapi masalah dengan keserasian tema, cari web builder yang berfungsi dengan semua WordPress tema supaya anda dapat mengubah penampilan website anda dengan masalah yang minimum.

Jenis Web Builder

Apabila memilih web builder, terdapat dua jenis kaedah bangunan utama untuk dipilih. Pilihan pertama ialah drag and drop, yang memberikan pengguna satu set modul yang boleh mereka klik dan seret ke halaman mereka. Bergantung pada tempat mereka menyeret modul, web builder secara automatik menyesuaikan halaman dan menyesuaikan reka bentuk. Kaedah ini sangat mesra pengguna dan menjadikan reka bentuk web mudah untuk pengguna walaupun tiada pengalaman reka bentuk web.

Responsif Mudah Alih

Hanya kerana web builder mudah digunakan dan mudah diintegrasikan tidak bermakna ia responsif. Pastikan web builder yang anda pilih mempunyai pilihan untuk melihat halaman dalam pratonton mudah alih. Dengan cara ini, anda boleh menyemak semula sama ada reka bentuk web anda membawa kepada peranti telefon atau tablet. Jika tidak, pilih web builder yang berbeza yang boleh memuatkan skrin yang berbeza dan menjadikan reka bentuk anda lebih responsif.

 

Sekarang anda tahu apa yang perlu dicari dalam web builder WordPress, mari kita pecahkan beberapa pilihan terbaik yang tersedia untuk tahun 2020.

WordPress Web Builder Terbaik

 1. Elementor
 2. Avada
 3. Beaver Builder
 4. Spectra
 5. Cornerstone
 6. Themify
 7. Divi
 8. Page Builder by SiteOrigin
 9. Thrive Architect
 10. Brizy
 11. WPBakery
 12. Visual Composer
 13. SeedProd
 14. WP Page Builder by Themeum
 15. Oxygen
 16. MotoPress Content Editor
 17. Live Composer

 

Kongsi artikel:

get started

Nak Bina Website Bermutu Tinggi? Hubungi Kami!

Kami membantu anda memperluas branding dan bisnes kepada orang ramai dengan membina WEBSITE bermutu tinggi