Mi-Tech Webs

Kelebihan Website Landing Page

Kelebihan Website Landing Page mitechwebs

Sebelum kita masuk ke topik utama Kelebihan Website Landing Page, saya akan jelaskan terlebih dahulu apa itu Landing Page.

Apa itu Landing Page?

Landing page adalah halaman website yang khusus untuk marketing. Halaman ini kebiasaannya menunjukkan kepada pengguna tentang tawaran-tawaran produk atau bisnes.

Ia juga adalah halaman web kendiri atau standalone yang di visit selepas seseorang mengklik melalui e-mel, iklan atau lokasi digital lain.

Sebaik sahaja mereka berada di landing page anda, pengguna digalakkan untuk mengambil tindakan, seperti menyertai anda atau membeli produk anda. Jika pengguna mengambil tindakan khusus yang dikehendaki, maka landing page anda telah berjaya mendapatkan convert.

Kelebihan Landing Page

Landing page akan mendorong visitor untuk land di website anda. Ia dapat menarik pengunjung web dari pautan daripada e-mel atau sosial media.

  • Tingkat Conversions

Membantu untuk menyampaikan maklumat yang jelas kepada pengguna untuk mendapatkan pengguna membuat tindakan. Ia dikenali sebagai ‘Call to Action’.

  • Generate Data dan Insights

Mengetahui platform yanglebih banyak buat leads. Topik atau page mana yang lebih menarik. Mengandungi contact form yang boleh digunakan untuk collect data user.

  • Tingkatkan kredibiliti

Memberi tumpuan kepada satu objektif dengan mengoptimumkan kandungan dalam website. Apabila visitor berasa seperti acton mereka adalah jelas dan dapat membantu mereka mencapai action itu, mereka menyedari bahawa kita menyedari bahawa kita memahami masalah mereka dan mewujudkan proses terbaik untuk menyelesaikannya.

Untuk Bulan Oktober, Mi-Tech Webs membuat promosi Website Landing Page diskaun sebanyak 25%. Memang harga runtuh dan berbaloi potongan diskaun sehingga 25% daripada RM600! Harga RM450 ni memang khas untuk Oktober 2021 sahaja! Tiada hari lain, bulan lain dan tahun lain. Tak grab sekarang, memang rugi la sebab banyak kelebihan yang anda akan dapat dengan Pakej Website Landing Page Harga Runtuh. Apa tunggu lagi? Berbaloi kan? Jom GRAB sekarang dan nikmati potongan diskaun sebanyak 25% untuk Oktober sahaja! Ingat.. Tiada hari lain, bulan lain dan tahun lain.. hanya Oktober 2021 sahaja!!

Klik sini untuk beli Website Landing Page

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikel

Related post

mula sekarang

Dapatkan Lebih Ramai Pelanggan untuk bisnes anda

Jom luaskan branding anda kepada orang ramai di Google dengan membina website bermutu tinggi

Open chat
Need help?
Hello,
Apa yang saya boleh bantu?